кадър: БНТРедактор: Ако има теоретична възможност Румен Радев да изгуби президентските

...
кадър: БНТРедактор: Ако има теоретична възможност Румен Радев да изгуби президентските
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Румен Радев може да се бие само сам на изборите

кадър: Българска национална телевизия

Редактор: 

Ако има теоретична опция Румен Радев да изгуби президентските избори, тя е не да бъде надвит от различен претендент, а да се бие самичък, това разяснява социологът Първан Симеонов в студиото на „ Още от деня ” по Българска национална телевизия.  Той изясни, че единствено прекомерната поддръжка може да попречи на Радев за втори мандат. „ От доста столове – на земята. Но не виждам подобен късмет ”, разяснява социологът. Според Първанов главните политически сили поддържат досегашния президент. Радев пък досега се държи като синхронизатор сред тях, а в идващия мандат може да стане и заварка за събирането им управническа коалиция.

Колкото за предизвикването на Радев към водача на ГЕРБ Бойко Борисов да се яви на президентския избор като негов опопнт, съгласно Първанов това е част от предизборната акция на настоящия държавен глава.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР